Εταιρεία

Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο της άρδευσης, των γεωργικών μηχανημάτων και αναλογιζόμενοι τις ανάγκες των αγροτών για έξυπνες και οικονομικές αγορές δημιουργήσαμε το agrosales.

Τα στελέχη της εταιρείας agrosales εξειδικεύονται στον αγροτικό τομέα εδώ και 30 χρόνια. Με όραμα την βελτίωση και την ανάπτυξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, προσφέρουμε στον αγρότη την δυνατότητα απόκτησης οικονομικών, ποιοτικών και εγγυημένων προϊόντων.

Παρέχουμε πλήρη γκάμα αρδευτικού εξοπλισμού για πάσης φύσεως αρδευτικού έργου καθώς επίσης και εξειδικευμένο  συνεργείο για την κατασκευή και τοποθέτηση όλων των ειδών των αρδευτικών δικτύων.

Στις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας βρίσκονται τα απαραίτητα μηχανήματα και το κατάλληλο προσωπικό για την κατασκευή και την επισκευή οποιουδήποτε γεωργικού μηχανήματος, όπως καταστροφέα, πλατφόρμα, κλαδευτικό, ψεκαστικό φρέζα και οτιδήποτε άλλο επιθυμούν οι ανάγκες των πελατών μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στην ποιότητα των μηχανημάτων που κατασκευάζουμε καθώς επίσης και στο επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Στην προσπάθεια μας για συνεχή ανάπτυξη και καλυτέρευση των μηχανημάτων μας και αναλογιζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας, η εταιρεία Agrosales αντικαθιστά τα βυτία πολυαιθυλενίου των ψεκαστικών της με καζάνια πολυεστέρα. Υλικό ανθεκτικότερο αλλά προσιτό στο ευρύ κοινό.

Ένας ακόμη στόχος της εταιρείας Agrosales είναι η διεύρυνση στον τομέα της υποστύλωσης με την κατασκευή (από την ίδια την εταιρεία) πασσάλων γαλβανιζέ, για ακτινίδια και αμπέλια, ένα νέο προϊόν που κάνει είσοδο δυναμικά στη χώρα μας, αλλά ιδιαίτερα διαδεδομένο σε όλη την Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Προϊόν που αντικαθιστά τη χρήση τσιμεντοπασσάλων εξαιτίας της πληθώρας των πλεονεκτημάτων και του χαμηλού κόστους του. Στον τομέα αυτό, υπάρχουν φυσικά και όλα τα υπόλοιπα υλικά υποστύλωσης για την επίτευξη του στησίματος ενός χωραφιού.

Για μας πρωταρχικό ρόλο παίζει η προστασία του πελάτη γι’ αυτό όλα τα  μηχανήματα διαθέτουν πιστοποιητικά προστασίας  CE. Τα μηχανήματα κατασκευάζονται με άριστα υλικά  παραμένοντας όμως προσιτά στο ευρύ κοινό.   Εγγυόμαστε την καλή λειτουργία των μηχανημάτων μας  ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας αφορούν τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ερασιτέχνες αγρότες.

Εύκολα και γρήγορα επιλέγοντας το προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρίσκεται ταχύτατα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και στα Βαλκάνια χωρίς ιδιαίτερες επιβαρύνσεις.

Είμαστε σίγουροι ότι η περιήγηση στο site μας θα σας δώσει την οικονομικότερη, ποιοτικότερη και την πιο ευέλικτη λύση για την εξυπηρέτηση των δικών σας αναγκών.

Μην ξεχνάτε να μας συμβουλευτείτε για τυχόν απορίες στο e-mail μας info@agrosales.gr

Με εκτίμηση,

Agrosales